Škoda Fabia: waar voor je geld

De Škoda Fabia is een echte all-star en ook de nieuwste generatie Fabia is weer een juweeltje. Een compacte, sportieve hatchback met meer ruimte dan ooit. Doordat de Fabia breder en ook langer is geworden heb je achterin meer ruimte dan ooit. Daarnaast is de nieuwe Fabia standaard uitgerust met luxe features zoals LED-koplampen, Front- en Lane Assist en DAB+ radio. 

Of je nu kiest voor koop of private lease; de nieuwe Fabia is altijd een slimme keuze.

Je rijdt de Škoda Fabia nu al vanaf €20.990 of Private Lease vanaf €359 p/m. Bovendien ontvang je nu tijdelijk €2.000 bovenop de inruilwaarde van je auto. 

Private Lease de Škoda Fabia nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Fabia en rijd al vanaf €359 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Fabia? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Maak kennis met de Škoda Fabia

Het valt niet mee als auto om op te vallen in het B segment van de markt. Toch doet de nieuwe Škoda Fabia een goede gooi! De compacte middenklasser staat op een nieuwe bodemsectie en biedt tal van slimme items. Onze collega Ralf van vestiging Heerenveen neemt je mee in deze video.

Škoda Fabia nieuws

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een Škoda Fabia, Scala of Kamiq en rijd voor een vast en voordelig maandbedrag in een compleet nieuwe auto.

De nieuwe Škoda Fabia Monte Carlo editie is nu te bestellen. Al in 1936 bracht Škoda de eerste Monte Carlo editie op de markt. De Škoda Popular eindigde tijdens de zware rally van Monte Carlo onverwacht op de 2e plaats en dit bleek dé inspiratiebron voor de sportieve Monte Carlo edities. Deze speciale Fabia is dé Škoda voor liefhebbers van sportieve auto's. Lees meer over deze nieuwe Škoda!

11 mei 2021

skoda fabia

De populaire Škoda Fabia, voorzien van een complete upgrade van binnen en van buiten. Het klinkt wat cliché, maar deze is klaar voor de toekomst.

Bekijk alle Fabia modellen

De Škoda Fabia bij Van den Brug

Jouw Škoda-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van Škoda. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een Škoda voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw Škoda graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

Liever een iets groter model? Bekijk dan eens de Škoda Scala.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Škoda-dealer van Friesland
  • Jouw Škoda Fabia gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland