De Volkswagen Passat Variant ontdek je bij Van den Brug

Haal het meeste uit je dag

Een vernieuwd design, nieuwe motoren en innovatieve technologie. De Passat Variant springt in het oog met zijn nieuw vormgegeven grille en bumpers. Rijker uitgerust en standaard voorzien van de geliefde DSG-automaat. 

Het Passat-logo heeft nu een centrale plaats op de achterzijde. Nieuwe LED-koplampen, -dagrijverlichting, -mistlampen en -achterlichtunits dragen bij aan een onderscheidende look. Ook zijn er nieuwe exterieurkleuren en nieuwe wieldesigns beschikbaar.

Ook dit keer kun je niet om de Volkswagen Passat Variant heen. Je rijdt de Volkswagen Passat Variant vanaf €47.190. Stel je vraag online en kom langs bij onze vestigingen in Friesland.

Volkswagen Passat 2019 3

Maak kennis met IQ.DRIVE

IQ.DRIVE is de naam voor alle assistentiesystemen van Volkswagen die (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk maken. Travel Assist is één van deze systemen. De toepassing ervan in de Passat Variant is een wereldprimeur. Travel Assist maakt gebruik van de adaptieve cruise control (ACC) om de auto in lengterichting te geleiden.

Lane Assist zorgt ervoor dat de Passat binnen de wegmarkeringen blijft (zijdelingse geleiding). Daarmee is gedeeltelijk geautomatiseerd rijden mogelijk tot 210 km/u en zet Volkswagen een belangrijke stap op weg naar autonoom rijden. Dit betekent onder meer dat de bestuurder altijd in controle dient te zijn en het stuurwiel in handen moet hebben. In de vernieuwde Passat wordt dat automatisch gemonitord dankzij het capacitieve stuurwiel, dat aanraking registreert. Er volgen waarschuwingen als de bestuurder de handen langer dan 10 seconden van het stuur haalt. In het uiterste geval kan zelfs een remingreep van Emergency Assist volgen.

Beschikbare Passat modellen

De Volkswagen Passat bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met vestigingen in Friesland altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld.

De Passat vind je in onze showrooms! Zoek je nog meer ruimte en luxe? Bekijk dan de Volkswagen Arteon.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Passat gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland