Nu gratis koelbox bij airco-onderhoud

Plan nu vooruit en rij met een koel hoofd de zomer tegemoet. Want wanneer je nu een afspraak voor airco-onderhoud maakt bij Van den Brug, dan krijg je een 12-volt koelbox t.w.v. € 49,95 cadeau*.  

*zolang de voorraad strekt, op is op.

Plan meteen je afspraak

Airco Onderhoud V2

Airco onderhoud voor Volkswagen Bedrijfswagens

Een muf ruikende of slecht werkende airco? Breng jouw Volkswagen Bedrijfswagen langs voor airco onderhoud! Met regelmatig onderhoud en reiniging van de airco in je VW bedrijfsbus blijft deze  goed werken en kom je fris en fruitig aan op je volgende klus.

Je kunt voor een aircocheck, airco onderhoud of geurbehandeling van je bedrijfsbus in Friesland terecht bij Van den Brug in Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Plan je aircocheck of -onderhoud eenvoudig zelf

Airco geurbehandeling |

Last van een muffe geur uit je airco? Kies voor een intensieve geurbehandeling. Met de geurbehandeling bij Van den Brug verdwijnen niet alleen vieze geurtjes. Ook bacteriën en schimmels worden verwijderd. Zowel de verdamper als de leidingen worden gereinigd. 

Na een intensieve geurbehandeling ruikt je VW Bedrijfswagen weer fris. Dat is wel zo fijn.

Om je airco optimaal te laten functioneren adviseert Van den Brug de geurbehandeling ééns per twee jaar uit te voeren. 

Airco-onderhoud en bijvullen | vanaf €139 incl BTW

Bij onderhoud wordt het aircosysteem volledig behandeld. Eerst verwijderen we het koudemiddel en controleren de airco op lekkage en defecten. Hierbij geldt natuurlijk dat we contact opnemen voor overleg als er reparaties of vervanging nodig is van onderdelen, zoals je gewend bent van Van den Brug.

Na de controle en eventueel herstel wordt de airco weer voorzien van nieuw koudemiddel en kun je weer fris op weg.

Let op: de intensieve geurbehandeling is geen onderdeel van het onderhoud. 

Aircocheck €20

Twijfel je of onderhoud aan je airco nodig is? Doe dan een aircocheck voor €20 incl. BTW. onze monteurs doen onder andere een visuele controle en checken de temperatuur.

Blijkt tijdens de check dat onderhoud nodig is? Dan nemen we contact op voor overleg. Zo weet je waar je aa toe bent en rij je weg met een goed functionerende en fris ruikende airco. 

Goed om te weten, de aircocheck is gratis bij onderhoud aan je. Volkswagen Bedrijfswagen 

Aircoservice Volkswagen Autoland Vandenbrug 2

Tips voor aircogebruik

Laat de airco van je Volkswagen bedrijfswagen minimaal 1 keer per jaar controleren
Een goed werkend aircosysteem is namelijk veiliger en beter voor de gezondheid van jou en je medewerkers. Lees ook onze tips voor duurzaam en veilig gebruik van de airco.

Bespaar kostbare tijd en geld
Combineer de controle van de airco met bijvoorbeeld de APK of een onderhoudsbeurt voor je Volkswagen Bedrijfswagen. Wel zo makkelijk!

Plan je aircocheck of -onderhoud eenvoudig zelf