De ŠKODA ENYAQ iV

Bekijk en ervaar 'm bij Van den Brug

Bekijk de beschikbare modellen

De ENYAQ iV, de elektrische SUV van ŠKODA

We zijn maar wat trots op ŠKODA's eerste volledig elektrische SUV. In 2021 was de populaire ENYAQ iV marktleider in haar segment. Dankzij de ruime zitplaatsen en flinke bagageruimte is dit de ideale elektrische gezinsauto. Je rijdt de ENYAQ iV nieuw vanaf €48.690 of private lease vanaf €799 per maand.

De ENYAQ komt met verschillende optiepakketten en interieur design selecties, waarmee je de auto helemaal eigen kunt maken. De auto heeft een actieradius tot wel 537 kilometer en is daarnaast in staat een gewicht tot 1.200 kg te trekken. 

De ŠKODA ENYAQ iV, nu bij Van den Brug

De volledig elektrische SUV van ŠKODA staat nu bij Van den Brug. En daar zijn we heel blij mee.

De ŠKODA ENYAQ iV laat zien dat elektrisch rijden volwassen is geworden. Met een actieradius tot maximaal 537 kilometer kun je veel meer dan je dagelijkse kilometers rijden. Combineer dat met een stoer en opvallend design aan de buitenzijde en je bent er bijna. Wat de ENYAQ compleet maakt is het design van binnen. Met verschillende Interior Design Selections pas je de ENYAQ eenvoudig aan op jouw stijl. En dat gaat verder dan alleen een kleur. 

Benieuwd naar de ŠKODA ENYAQ iV? Bekijk de video en hoor wat onze klant te zeggen had over deze SUV. Liever zelf achter het stuur kruipen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je aan voor een proefrit en ervaar de ŠKODA ENYAQ zelf. 

Meld je aan voor een proefrit

Enyaqcoupe Rs Gp 2467 Fin Van Den Brug 1920

Sportief en ruim, de ENYAQ COUPÉ

In navolging van het succes van de ENYAQ heeft ŠKODA de ENYAQ COUPÉ geïntroduceerd. Je kunt 'm gerust het sportieve broertje noemen van de ENYAQ. De aflopende daklijn oogt sportief en is bovendien functioneel omdat het de luchtweerstand verlaagt en zo de actieradius ten goede komt. 

Ook voor de ENYAQ COUPÉ heb je keuze uit Design Selections voor het interieur en met 570 liter bagageruimte beschik je over een ruim inzetbare stoere SUV coupé. 

De ENYAQ en de ENYAQ COUPÉ zijn natuurlijk ook simply clever met de slimme oplossingen zoals een weggewerkte paraplu in de deur. Daarnaast zijn er oplossingen als een phonebox en een heads up display die het leven net wat comfortabeler maken. 

ŠKODA ENYAQ iV nieuws

30 november 2022

skoda enyaq coupe

Onze collega Erik Arendz was direct enthousiast over de samenstelling van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iv. Hij bestelde de auto en in een gesprek met Marchel bleek dat deze auto ook zeker iets voor hem was. En zo rijden er niet één, maar twee unieke ŠKODA's door Friesland. Lees snel verder.

Maarten van Pel en Renske Cox van 4x4 Electric gaan een reis maken van Nederland naar Afrika en terug. Lees hier alles over de reis van 4x4 Electric.

Vanaf juni 2022 is de ŠKODA ENYAQ iV bij Van den Brug weer volop uit voorraad leverbaar. Dankzij onze ruime voorraad vind je altijd het model en de uitvoering die je zoekt. Zo kan jouw elektrische avontuur al binnen twee weken beginnen!

Bekijk de beschikbare ENYAQ modellen

De ŠKODA ENYAQ bij Van den Brug

Jouw ŠKODA-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van ŠKODA. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een ŠKODA voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw ŠKODA graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

Liever een kleinere SUV? Bekijk dan de KAROQ of de KAMIQ eens!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé ŠKODA-dealer van Friesland
  • Jouw ŠKODA ENYAQ iV gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland